top of page
aanb bedr top
  • Facebook
  • Instagram

Aanbod bedrijven

aanb bedr lezing geluk...

Lezing geluk en persoonlijke groei

Een goede verhouding tussen werk en privéleven is een van de belangrijkste uitdagingen voor vandaag en morgen. We brengen immers een groot deel van ons leven door op het werk. Een job moet draaglijk en ‘werkbaar’ zijn om psychische en mentale aandoeningen te vermijden die resulteren in productiviteitsverlies en ziekteverzuim.

Gelukkige medewerkers zijn niet alleen productiever, maar ook meer toegewijd, gemotiveerd, klantgericht en energieker. En daarvan plukken werkgevers en bedrijven de vruchten. In haar boek ‘Jij kan zijn wie je bent’ toont Diane de lezer de weg naar een gelukkiger en harmonieuzer leven, met cruciale tips voor een betere fysieke en mentale gezondheid.

Diane organiseert rond het brede thema ‘geluk en persoonlijke groei’ lezingen voor bedrijven die welzijn op het werk in de praktijk willen brengen. Om zo meer grip te krijgen op werkgerelateerde problemen als stress en burn-out, concentratieproblemen en verslavingen, cardiovasculaire problemen en skeletaandoeningen.

aanb bedr workshop medit...

Lezing 'een andere kijk op CVS en fibromyalgie'

CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en fibromyalgie zijn ziektes die gekenmerkt worden door een ernstige daling van lichamelijke en geestelijke prestaties, met een grote weerslag op het persoonlijke, sociale en professionele leven. Volgens de vzw CVS Society treft het syndroom minstens 30.000 mensen in België.

Hoewel er over het ontstaan en de evolutie van CVS en fibromyalgie nog veel onduidelijkheid bestaat, biedt het insider-perspectief een verhelderende kijk. In haar boek ‘Uit de schaduw’ benadert Diane de problematiek vanuit het principe dat iedereen op zoek is naar bestaansrecht en groei.

Diane heeft haar kennis omtrent deze problematieken verder verruimd. Ze vertelt graag en met veel passie over hoe je vanuit een andere - dan de mainstream- invalshoek naar deze problematieken kan kijken.

aanb bedr lezing cvs

Workshop mediteren voor beginners en gevorderden

Mediteren is een uitstekende oefening om beter te leren focussen en concentreren, zicht te krijgen op wat er zich afspeelt en stress te verminderen.

 

Meditatie verruimt ook je geest, zorgt voor een constructievere dialoog en een groter gevoel van welzijn. Allemaal zaken die een positieve invloed hebben op de werksfeer, de motivatie en de productiviteit. Bovendien is mediteren laagdrempelig en makkelijk te organiseren.

 

We stemmen de workshop meditatie af op de specifieke behoeften van je bedrijf – zowel qua inhoud, niveau en frequentie.

bottom of page