top of page
aanb bedr top
  • Facebook
  • Instagram

Aanbod bedrijven

aanb bedr workshop medit...

Workshop mediteren voor beginners en gevorderden

Mediteren is een uitstekende oefening om beter te leren focussen en concentreren, zicht te krijgen op wat er zich afspeelt en stress te verminderen.

 

Meditatie verruimt ook je geest, zorgt voor een constructievere dialoog en een groter gevoel van welzijn. Allemaal zaken die een positieve invloed hebben op de werksfeer, de motivatie en de productiviteit. Bovendien is mediteren laagdrempelig en makkelijk te organiseren.

 

We stemmen de workshop meditatie af op de specifieke behoeften van je bedrijf – zowel qua inhoud, niveau en frequentie.

aanb bedr lezing cvs

Lezing 'een andere kijk op CVS en fibromyalgie'

CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en fibromyalgie zijn ziektes die gekenmerkt worden door een ernstige daling van lichamelijke en geestelijke prestaties, met een grote weerslag op het persoonlijke, sociale en professionele leven. Volgens de vzw CVS Society treft het syndroom minstens 30.000 mensen in België.

Hoewel er over het ontstaan en de evolutie van CVS en fibromyalgie nog veel onduidelijkheid bestaat, biedt het insider-perspectief een verhelderende kijk. In haar boek ‘Uit de schaduw’ benadert Diane de problematiek vanuit het principe dat iedereen op zoek is naar bestaansrecht en groei.

Diane heeft haar kennis omtrent deze problematieken verder verruimd. Ze vertelt graag en met veel passie over hoe je vanuit een andere - dan de mainstream- invalshoek naar deze problematieken kan kijken.

bottom of page