Aanbod particulieren

  • Facebook
  • Instagram
Wanderlust
Wanderlust
Wanderlust
 

Bewustwordingsgesprekken – lage drempel, kort traject

Heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel of negatieve spiraal zit?

Ben je vaak moe, futloos of prikkelbaar zonder duidelijke aanleiding?

Is je leven routineus en struikel je vaak over dezelfde hobbels?

Slaag je er niet in om trauma’s te verwerken of het verleden achter je te laten?

Dan helpt een bewustwordingsgesprek je om inzicht te krijgen in de kern van je probleem. Om van daaruit op zoek te gaan naar manieren om jezelf te herontdekken. Via diepgaande gesprekken en zelfonderzoek peilen we naar je kwaliteiten, verlangens en behoeftes, en brengen we blokkages in kaart. We werken aan een positiever zelfbeeld zodat je weerbaar wordt, meer energie krijgt en nieuwe uitdagingen durft aan te gaan.

 

Psychotherapie – gerichte behandeling, langer traject

Interactionele Vormgeving (I.V.) is een relatief nieuwe vorm van psychotherapie die gestoeld is op verschillende stromingen.

Als psychotherapeut volg ik een ‘meersporenbeleid’ waarin methodes en behandelwijzen uit verschillende richtingen samenwerken.

Eenvoudig gesteld: de therapie is aangepast aan jouw unieke persoon, noden en belevingswereld omdat ik mij niet moet vastpinnen op één specifieke zienswijze.

Ik stem de behandeling af op jou en je hulpvraag, ook met oog voor lichaamsgerichte, existentiële én spirituele dimensies.

Of je nu een denker, doener of voeler bent, we werken samen aan alle facetten die je graag wil uitdiepen, verbeteren of ontplooien.

 

Traject: ontdek je onderdrukte diepe emoties en integreer ze.

Voor iedereen, in het bijzonder voor wie kampt met CVS, fibromyalgie of andere onbegrepen klachten

In de maatschappij bestaan er verschillende invalshoeken om problemen te benaderen. Een nieuwe invalshoek legt de link met diepe, verdrongen emoties die het mens-zijn verstoren. In het bijzonder bij wie kampt met CVS, fibromyalgie, prikkelbaardarmsyndroom en andere onbegrepen klachten. De verdrongen emoties bewust maken en verwerken leidt tot wezenlijke veranderingen.

 

Ik bied een traject aan van 4 individuele psychotherapeutische sessies van 90 minuten voor de prijs van drie.
In de eerste sessie gaan we samen op zoek naar jouw verborgen diepe emoties. Op het einde van die eerste sessie komen we tot een gefundeerde hypothese.

Vervolgens werken we intensief samen om de oude patronen te doorbreken en de nieuwe inzichten te integreren. Zo kan je leven ten goede te veranderen.


Investering traject 180 € incl. BTW
Dat is een 60  € minder dan wanneer je per sessie zou betalen.

Deze sessies kunnen face-to-face doorgaan in mijn psychotherapiepraktijk in Tessenderlo of online.

Sunset in the Woods
 

Energetische sessies

Moet je jezelf soms door de dag slepen?

Neem je te veel hooi op je vork?

Ben je geprikkeld, gefrustreerd of gestresseerd?

Voel je paniek bij de gedachte aan wat je allemaal moet doen, presteren of bereiken?

Dan is het hoog tijd om de pauzeknop in te drukken en je lichaam en geest te rebooten!

Een energetische sessie is als een fysieke en mentale herstart die de natuurlijke energiestroom voedt en activeert.

Door te werken met universele energieën – gebaseerd op tradities zoals reiki, quantum touch en deeksha – krijg je meer energie, levenskracht en optimisme.

Je verruimt ook je geest en ontplooit je potentieel.

 

Meditatie

De gejaagde maatschappij, de druk om te presteren in je privéleven en op het werk, de eindeloze keuzestress, … ze leiden tot kwaaltjes waaronder de ‘moderne mens’ gebukt gaat. Hoewel we doorgaans bekommerd zijn om onze lichamelijke gezondheid, behandelen we ons mentale welzijn stiefmoederlijk. Een toverformule is meditatie niet, maar het heeft wel een zeer heilzame werking op lichaam en geest.

Via meditatie bereik je opnieuw de natuurlijke staat van geluk waarvan je bent afgedwaald. Je ervaart een diepe rust die de mallemolen in je hoofd tot stilstand brengt. Je ziet problemen in een ander daglicht. Je bezint en verstilt. Je denkt positiever. En ook je lichaam vaart er wel bij: door te mediteren verlaag je de activiteit van genen die gelinkt zijn aan stress en ontstekingsreacties.

Ik organiseer maandelijks een meditatie-avond waarop iedereen welkom is – met of zonder ervaring.

Daarnaast organiseer ik ook workshops ‘start to meditate’: ideaal als je wil ontdekken wat mediteren is, welke vormen er bestaan, wat de positieve effecten ervan zijn, en meer.

 

Dagtraining: Moeder, waarom denken we?

Rust vinden in je hoofd, op eender welk moment.

Pieker je veel? Is je hoofd veel drukker dan je lief is? Blijft het maar malen en komt het zelden tot rust? Speelt het denken vaak te lang de hoogste viool? En verlang je hierin naar duurzame verandering? Dan is deze training iets voor jou.
Je wordt een ganse dag ondergedompeld in de wereld van het denken. Je leert wat denken precies is en hoe jij er de leiding over kan nemen. We gaan ervaren en oefenen hoe jij zelf je hoofd tot rust kan brengen. Zo bouwen we samen aan een gelukkigere versie van jezelf!
Na deze dag ga je zelfbewuster en met een pak nieuwe inzichten naar huis.

website.jpg
 

Dagtraining: Moeder, waarom voelen we?

Coming soon

Training vlot leren omgaan met je gevoelens.jpg