top of page
home top
P8011752.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Heb je soms het gevoel dat je maar wat aanmoddert in je leven? Dat je vaak in dezelfde situaties terechtkomt of tegen dezelfde obstakels aanloopt? Dat je energiepeil op een laag pitje staat of dat je geremd wordt in je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je toe aan bewustwording en andere denkpatronen die je motiveren om een nieuwe weg in te slaan.

Positieve aanpak mét resultaat

Of je nu kampt met een burn-out of stress, lijdt aan CVS of fibromyalgie, of chronische pijn of gewoon het gevoel hebt dat je bent ‘vastgelopen’, Diane Vandevenne, psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving, gaat samen met jou – via een positieve benadering – op zoek naar de kern van je probleem. Om van daaruit koers te zetten naar bewustwording, persoonlijke groei en innerlijke rust.

Op naar een gelukkigere versie van jezelf

Diane helpt je om sterker en veerkrachtiger in het leven te staan, het beste in jezelf naar boven te halen, en komaf te maken met remmingen die je geluk in de weg staan. Als psychotherapeut, meditatiebegeleider, auteur en spreker reikt Diane je handvatten aan voor een harmonieuzer, gelukkiger en innerlijk rijker leven.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel privépersonen  als bedrijven kunnen bij Diane terecht voor individuele of groepssessies rond bewustwording, energie, meditatie en meer.

Ontdek het volledige aanbod. Check de komende workshops, sessies en lezingen. Of contacteer Diane voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

bottom of page