top of page
home top
 • Facebook
 • Instagram

Privacypolicy

Alfafocus bvba (ook gekend onder de naam Diane Vandevenne), Heidestraat 5, 3980 Tessenderlo, vertegenwoordigd door Diane Vandevenne, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:
Alfafocus bvba
Zaakvoerder: Diane Vandevenne
BTW: BE 0474.730.866
Heidestraat 5 – 3980 Tessenderlo
E-mail: info@dianevandevenne.be
Tel.: +32 495 38 45 34

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Alfafocus bvba verwerkt uw persoonsgegevens indien u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voor- en achternaam

 • Telefoonnummer

 • Emailadres

 • Facturatiegegevens (bijv. BTW, naam bedrijf)

 • Van mensen die bij ons individuele sessies volgen, bewaren we de voornaamste gegevens uit de individuele gesprekken.

 

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden steeds vertrouwelijk en uitsluitend behandeld door Diane Vandevenne. Wij nemen beveiligingsmaatregelen om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij geven geen persoonsgegevens door aan derde partijen.

 

Met welk doel en waarom verwerken wij uw persoonsgegevens

Alfafocus bvba verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: administratie en verbeteren dienstverlening.

 • Voor, tijdens en na de geplande activiteiten bij Alfafocus is contact via mail, sociale media of telefoon een hulpmiddel om u te informeren (o.a. via nieuwsbrief) en om praktische voorbereidingen of hulpvragen te kunnen beantwoorden.

 • Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij van mensen die individuele sessies volgen. We bewaren de voornaamste gegevens uit de individuele gesprekken om hun in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hiervoor vragen wij uw uitdrukkelijke toestemming bij aanvang van de eerste sessie. Indien u aangeeft dit niet te wensen, worden er geen gegevens bijgehouden. Net zoals alle andere data worden deze nooit doorgegeven aan derden. Na het stopzetten van individuele sessies wordt de info over gesprekken na maximum 5 jaar vernietigd. U kan ons ook steeds vragen deze info ten allen tijde sneller te vernietigen.
  We trachten onze dienstverlening ook te optimaliseren door klikgedrag op de website te analyseren welke artikelen het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn. Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics en Mailchimp.

   

 

Marketing

U kunt bij ons vrijwillig aanmelden voor een nieuwsbrief. Wij menen daarom dat elke nieuwsbriefinschrijving op een rechtmatige wijze is verkregen. U kunt op elk gewenst moment weer afmelden via de link “unsubscribe from this list” onderaan deze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrieven worden gestuurd vanuit “Mailchimp”.

 

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking door Alfafocus bvba in te trekken. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dianevandevenne.be

 

Persoonsgegevens van minderjarigen

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u van mening bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dianevandevenne.be, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Wijziging van het privacybeleid

Alfafocus bvba behoudt het recht om dit privacybeleid te wijzigen binnen de reglementering inzake privacy en gegevensbescherming. De laatste versie van ons privacybeleid kan je steeds vinden op de website dianevandevenne.be.

 

Laatste update: 29 mei 2018

bottom of page